Οι υπηρεσίες μας / Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Καθαρισμός ταπετσαρίας/καλύμματα

Ανανεώστε τον εσωτερικό σας χώρο

Η 5àSec προσφέρει υπηρεσία εμπειρογνωμόνων που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την προστασία και τη φροντίδα για της ταπετσαρία σας, και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλιστεί καθαρισμός υψηλής ποιότητας και βέλτιστου φινιρίσματος για το χώρο σας.

Οι ταπετσαρίες χειροτερεύουν με το πέρασμα του χρόνου. Το φως του ήλιου, η υγρασία και η σκόνη ξεθωριάζουν τα χρώματα και η βρωμιά εγκαθίσταται. Αυτές οι βλάβες μπορούν να λεκιάσουν μόνιμα την ίνα εάν περιμένετε πάρα πολύ καιρό πριν από την ανάθεση του καθαρισμού σε εμάς.

Εμπιστευθείτε μας τα υφάσματα επιπλώσεων σας σε τακτική βάση: οι ειδικοί μας έχουν αναπτύξει εξειδικευμένη φροντίδα καταλληλότερη στη φύση του κάθε ενός από αυτά. Προστατευμένα, θα διατηρήσουν το σχήμα και το χρώματους και πλέον θα ανανεώσουν στον εσωτερικό σας χώρο.

 

5àsec συμβουλές

Σας συμβουλεύουμε να βουρτσίζετε τα υφάσματα επιπλώσεων σας σε τακτική βάση (κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, καλύμματα καναπέ , κλπ.), προκειμένου να βοηθήσει στην πρόληψη της σκόνης και στη δημιουργία μόνιμων λεκέδων. Επιπλέον, μια τακτική απολίπανση, που εκτελείται από μας βοηθά να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής και να διατηρήσετε την εμφάνιση και την κατάσταση του υφάσματος σας. Μπορούμε επίσης να τα προστατεύσουμε από σκώρους και ακάρεα σκόνης.