Οι υπηρεσίες μας / Αποκλειστικές Υπηρεσίες

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Λεύκανση ρούχων | 5àSec καθαριστήρια

Έχουν κιτρινίσει  τα λευκά ρούχα και σεντόνια σας; Η 5àSec σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού. Η καλύτερη λεύκανση ρούχων και  φροντίδα 5àSec

Η 5àSec έχει αναπτύξει μια αποκλειστική και καινοτόμο υπηρεσία τη Λεύκανση για την απαλή  αποκατάσταση της αρχικής λευκότητας και της φωτεινότητας των ενδυμάτων σας.

Τα ρούχα σας και τα λευκά είδη οικιακής χρήσης έχουν απόλυτη ανάγκη από μια υπηρεσία λεύκανσης; Έχουν την τάση να γίνονται κίτρινα ή γκρι;

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη, γιατί τα λευκά ρούχα και σεντόνια εύκολα βρωμίζουν και οι ίνες τους μπορεί να είναι εύθραυστες και μπορεί να καταστραφούν μετά από μερικές υπηρεσίες λεύκανσης.

Η καλύτερη επιλογή είναι να σας τα φροντίσει ένας  επαγγελματίας.

Η αποκλειστική υπηρεσία  Λεύκανσης  είναι χωρίς χλώριο και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ευαίσθητα ρούχα σας, διατηρώντας τα φυσικά τους χαρακτηριστικά  και τα κάνει  πιο φρέσκα και πιο φωτεινά.

Για ποια υφάσματα και αντικείμενα;

Λευκά είδη, παπλώματα, σεντόνια και βαμβακερά ρούχα (μπλούζες, t-shirts, φορέματα)

5àsec συμβουλές

Για καλύτερα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να επαναλάβετε την υπηρεσία μετά από κάθε καθαρισμό. Αφήστε τον επαγγελματία να  χειριστεί αυτή την υπηρεσία, που είναι εξοικειωμένος με τις τεχνικές της εξειδικευμένης φροντίδας.

fr_white_2016_web.mp4

Ιδανική για τα παρακάτω

Couettes, oreillers...

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

Σεντόνια, μαξιλαροθήκες...

ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ

Πουκάμισα, μπλουζάκια, βαμβακερά φορέματα...

ΛΕΥΚΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ