Οι υπηρεσίες μας / Βασικές Υπηρεσίες

Στεγνό καθάρισμα & πλύσιμο

Η καλύτερη λύση για τα ρούχα σας

  • Στεγνό καθάρισμα και υγρό πλύσιμο είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες καθαρισμού. Η επιλογή καθαρισμού εξαρτάται  από τη φύση των υφασμάτων.

Κάθε ένδυμα και ύφασμα απαιτεί ειδική φροντίδα. Στην ετικέτα καθαρισμού ορισμένων ειδών ένδυσης συνιστάται στεγνό καθάρισμα, ενώ άλλοι κατασκευαστές δηλώνουν στην ετικέτα ότι τα υφάσματα θα πρέπει να πλένονται με νερό. Η 5asec ακολουθεί πάντοτέ τις οδηγίες καθαρισμού των ρούχων.

Για τον υγρό καθαρισμό  υπάρχουν μία σειρά από απορρυπαντικά στο πλυντηρίων ρούχων που αναπτύχθηκαν αποκλειστικά από την 5àSec. Έτσι κατά την διάρκεια της κάθε πλύσης σύμφωνα με τις ανάγκες των ρούχων χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα υγρά για καθάρισμα, απολύμανση, λεύκανση στην κατάλληλη θερμοκρασία και μηχανική δράση.

Για τον στεγνό καθαρισμό ο διαλύτης συλλέγεται με ένα σύστημα ανακύκλωσης καθαρίζει τα ρούχα, φιλτράρετε και επαναχρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του επόμενου κύκλου καθαρισμού.

Χάρη στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, Η 5àSec συνεχίζει να αναπτύσσει καινοτόμες και εναλλακτικές λύσεις, σύμφωνα φιλική προς το περιβάλλον προσέγγισή για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας.

5àsec συμβουλές

Κάθε ρούχο θέλει μια ειδική φροντίδα.

Μην κόβετε τις ετικέτες. Χωρίς ετικέτες, τα ρούχα σας δεν έχουν πλέον την ταυτότητα τους!