ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Υιοθετήστε καλές καθημερινές συνήθειες. Τα ρούχα σας θα σας ευχαριστούν για αυτό!

Το τυχερό σας γοητευτικό κοστούμι, καθώς και το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα ή πουλόβερ αξίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ώστε να διαρκέσουν περισσότερο.

Ως καλοί γνώστες, οι ειδικοί μας θα μοιραστούν μαζί σας τις μικρές συμβουλές που αλλάζουν τα πάντα.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

 Όσον αφορά τα πλυντήριο, ελέγξτε τα  σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων σας. Επιπλέον, μην υπερφορτώνετε το μηχάνημά σας και πάντα χωριστά τα λευκά από τα χρωματιστά. Προτιμήστε το  πλύσιμο στο χέρι για τα  ευαίσθητα υφάσματα ή να τα πλύνετε το μέσα προς τα έξω.

 Επίσης, ελέγξτε αν οι  τσέπες του παντελονιού σας είναι άδειες.

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Ελέγξτε το σύμβολο στεγνωτήριο στην ετικέτα πριν από τη χρήση στο στεγνωτήριο. Αποφεύγεται την ξήρανση οποιονδήποτε υφασμάτων που περιέχουν ελαστικό υλικό, όπως άλτες, δεδομένου ότι μπορεί να κομπιάσει ή να συρρικνωθεί. Είναι καλύτερα να το αφήσετε στον αέρα μακριά από τον ήλιο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ

Δίπλωμα στα ρούχα σας πριν το σιδέρωμα βοηθά εξομαλυνθούν οι ζάρες. Σας προτείνουμε επίσης να σιδερώνετε τα ρούχα σας από την πίσω πλευρά και να προστατεύετε τα ευαίσθητα υφάσματα σας με την τοποθέτηση ενός υφάσματος μεταξύ του σίδερου και του υφάσματος.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

Οι φυσικές σας ίνες (μαλλί, λινό ή μετάξι ...) απαιτούν ένα απαλό πλύσιμο και ειδική φροντίδα. Είναι απαραίτητο το στεγνό καθάρισμα για τα ευαίσθητα υφάσματα.

Πάρτε τα ευαίσθητα υφάσματα σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τη Maxima φροντίδα. Αυτή η ειδική μεταχείριση θα φέρει την απαλότητα και την φωτεινότητα πίσω στα ρούχα σας.

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Τα λευκά σας ρούχα χάνουν τη λάμψη τους; Δείχνουν γκρι ή κίτρινα; Πρώτα απ' όλα, δεν αναμιγνύουμε τα λευκά με τα χρώματα και σε αντίθεση με προκαταλήψεις, μην χρησιμοποιείτε ποτέ χλωρίνη, δεδομένου ότι μπορεί να βλάψει τις ίνες. Αν θέλετε να λευκάνετε τα ρούχα διατηρώντας παράλληλα τη φύση των ινών τους, το White + care βοηθά να επαναφέρετε την αρχική λευκότητα των ρούχων σας.

DENIM / ΤΖΙΝ

Στεγνό καθάρισμα είναι μια τέλεια επιλογή όταν τα πλένετε για πρώτη φορά, καθώς έχουν την τάση να ξεθωριάζει κατά την πρώτη πλύση. Στη συνέχεια, μπορείτε να πλύνετε τα τζιν σας μέσα προς τα έξω με κουμπιά και φερμουάρ κλειστό σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40 βαθμούς. Ιδανικά, να τα αφήσουμε στεγνώσουν με τον αέρα καθώς η θερμότητα από τον ξηραντήρα μπορεί να τα καταστρέψει.