Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από αυτήν την φόρμα θα χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό της αιτήσεων σας και μόνο. Θα λαμβάνετε προσφορές από την 5àsec και άλλες συνεργαζόμενες εταιρίες. Όλα τα πεδία που έχουν αστερίσκο, είναι απαραίτητα. Αν δεν τα ολοκληρώσετε, η 5àsec δεν θα είναι σε θέση να αξιολογήσει το αίτημα σας. Αυτές οι πληροφορίες θα επεξεργαστούν αποκλειστικά από την 5asec, τις συνεργαζόμες εταιρίες και κάθε μελλοντικό σνεργάτη. Δεν θα κρατηθούν παρπάνω χρόνο από όσο χρειάζεται η επεξεργασία τους, όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων ή του "GDPR", έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης, διαγραφής ή αντίθεσης σε τυχόν προσωπικά δεδομένα που αφορούν εσάς. Στη συνέχεια μπορείτε να εναντιωθείτε στις εμπορικές προσφορές της 5àsec και των συνεργατών της.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας, παρακαλώ στείλετε email με το αίτημα σας στην εξυπηρέτηση πελατών στο info.gr@5asec.com, καθώς και ένα αντίγραφο της ταυτότητας σας.