Η  48χρόνη εμπειρία και η τεχνογνωσία μας είναι το κλειδί για την επιτυχία μας. Είναι επίσης μια εγγύηση για την ποιότητα και την καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας. Η υπηρεσία που προσφέρουμε βασίζεται σε 5 στάδια

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Κάθε ρούχο που παραλαμβάνουμε εξετάζεται προσεκτικά.

Προσδιορίζουμε τη φύση του λεκέ. Με βάση αυτή τη διάγνωση, οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με συγκεκριμένη και κατάλληλο τρόπο καθαρισμού.

ΞΕΛΕΚΙΑΣΜΑ

Πριν το πλύσιμο, τα ρούχα ξελεκιάζονται έτσι ώστε να αφαιρεθούν καλύτερα οι λεκέδες και ο καθαρισμός να είναι πιο αποτελεσματικός. Η 5àSec έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων ειδικά κατάλληλων για τις διάφορες ουσίες σε λεκέδες, ανάλογα με το χρώμα και την ειδική φύση του υφάσματος που πρόκειται να καθαρισθεί.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΠΛΥΣΙΜΟ

Το R&D τμήμα έχει συνδυάσει και αναπτύξει τεχνικές καθαρισμού σε συνδυασμό με νέα προϊόντα σε μια προσπάθεια να φροντίσουμε καλύτερα όλα τα υφάσματα.   

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Έχουμε δεσμευτεί να επιστρέφουμε  άψογα σιδερωμένα τα ρούχα σας  χρησιμοποιώντας μια τεχνική που σέβεται τόσο τις ίνες όσο και το ύφασμα.

Οι τεχνικές μας βελτιώνονται συνεχώς, τόσο από την άποψη της ποιότητας του σιδέρωματος των ρούχων σας  όσο και από την άποψη των εργονομικών συνθηκών εργασίας των ομάδων μας.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πριν επιστρέψουμε τα ρούχα σας, θα ελέγξουμε την ποιότητα του καθαρισμού και του σιδερώματος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι είναι σε άψογη κατάσταση.