Οι υπηρεσίες μας / Φροντίδα Ρούχων

Αδιαβροχοποίηση

Η τέλεια φροντίδα για να μείνει στεγνό

Αδιαβροχοποίηση υφασμάτων μετά από κάθε καθαρισμό στην 5àSec. Η αδιαβροχοποίηση των υφασμάτων περιορίζει τους λεκέδες και προστατεύει τα χρώματα.

Η 5àSec τεχνογνωσία επαναφέρει τις αδιάβροχες ιδιότητες των υφασμάτων σας ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ρούχα σας, προκειμένου να διατηρήσουν την αρχική τους κατάσταση.

Με την πάροδο του χρόνου και με τη φθορά, αδιάβροχα, μπουφάν, παλτό και τα ρούχα του σκι χρειάζονται εκ νέου στεγανοποίηση.

Η 5àSec είναι εξοπλισμένη με μια ειδική τεχνολογία και προϊόντα υψηλής ποιότητας για να δώσει στο ένδυμά σας τον αρχικό συντελεστή στεγανοποίηση του και να εγγυηθεί ένα διαρκή αποτέλεσμα απέναντι στο χιόνι και στη βροχή.

Συμπληρωματικά προς τον καθαρισμό, αυτή η υπηρεσία αφήνει ένα λεπτό στρώμα στεγανοποίησης που αποτρέπει μελλοντικούς λεκέδες, προστατεύει τις μάλλινες ίνεςκαι περιορίζει τα δαχτυλίδια νερού.

5àsec συμβουλές

Επαναλάβετε την υπηρεσία  μετά από κάθε καθαρισμό για καλύτερα αποτελέσματα. Για να περιορίσετε λεκέδες τροφίμων και τη διατήρηση χρωμάτων, χρησιμοποιήστε αυτή την προληπτική υπηρεσία για μεταξωτές γραβάτες.

FR_Imperm%C3%A9abilisation_2016_web.mp4

Ιδανική για τα παρακάτω

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ

Les robes de cocktail, les robes de soirées

ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΙΝΕΣ
ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ