Οι υπηρεσίες μας / Φροντίδα Ρούχων

Σκώροαπωθητικό

Η τέλεια φροντίδα για τα μάλλινα σας

Τα 5àSec στεγνοκαθαριστήρια έχουν αναπτύξει ένα προϊόν κατά του σκόρου για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα. Επαγγελματικό πλύσιμο των ρούχων είναι η καλύτερη επιλογή σε βάρος των μικρών οπών σε μάλλινα.

Η 5àSec έχει αναπτύξει μια αποτελεσματική και φυσική αγωγή εναντίον του σκώρου και προσφέρει πλήρη προστασία για τα υφάσματά σας και μια τέλεια υγιεινή.

Οι  σκώροι είναι μικροσκοπικές πεταλούδες που αποθέτουν αόρατα αυγά στα ρούχα μας. Ευδοκιμούν ιδιαίτερα σε ντουλάπες με μάλλινα και άλλες φυσικές ίνες, όπως παλτά, κοστούμια, σακάκια, ζακέτες, φούστες, αλλά και παπλώματα και χαλιά.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός των ρούχων σας είναι η μόνη ολοκληρωμένη λύση που σας παρέχει μια μακράς διαρκείας προστασία και τέλεια υγιεινή κατά των παρασίτων.

Η 5àSec σας προσφέρει υπηρεσίες  κατά του σκόρου ανά τεμάχιο. Η MICROSTOP® κατασκευάζεται από φυσικά εκχυλίσματα φυτών. Ως εκ τούτου, δεν είναι επιβλαβής.

5àsec συμβουλές

Επιλέξτε μια υπηρεσία κατά του σκόρου σε κάθε αλλαγή εποχής. ... Πιο συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού και του χειμώνα.

Κλείστε τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας για να αποτρέψετε από την εισβολή του σκώρου στην ντουλάπα σας. Προστατέψτε τα ρούχα που δεν φοράτε συχνά με καλύμματα ενδυμάτων.

fr_anti-mites_2016_web.mp4

Ιδανική για τα παρακάτω

ΣΑΚΑΚΙΑ
ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ
ΠΛΕΚΤΕΣ ΖΑΚΕΤΕΣ
ΠΑΛΤΟ
ΠΟΥΛΟΒΕΡ
ΧΑΛΙΑ