5asec για επαγγελματίες

Αφήστε σε εμάς τον καθαρισμό των στολών εργασίας σας!

Για περισσότερες πληροφορίες

Έλεγχος Κόστους
Απόλυτος έλεγχος του κόστους σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πληρωμών ανά χρήση ενώ απολαμβάνετε άριστη εξυπηρέτηση.
Εξοικονομήστε Χρόνο
Οι στολές σας και τα υπόλοιπα ρούχα σας επεξεργάζονται ξεχωριστά, λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή διαδικασία καθαρισμού και ομαδοποιούνται ανά κατηγορία.
Αυτόνομη Διαδικασία
Κάνουμε την ζωή σας εύκολη δίνοντας την δυνατότητα στο προσωπικό σας να εξυπηρετείτε από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας.
Οργάνωση Διαδικασιών
Μπορείτε να διαχειρίζεστε τα πάντα καθώς έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής.
Επαγγελματική Εξυπηρέτηση
Είστε σίγουρος ότι μέσω του δικτύου μας, ειδικοί ελέγχουν τις διαδικασίες για να έχετε πάντα άψογο αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Υπηρεσία καθαριότητας ρουχισμού

Ο καθαρισμός των στολών εργασίας απαιτείται από το νόμο. Η παροχή υπηρεσίας κοστίζει λιγότερο από ένα επίδομα καθαρισμού.

Εμπιστευτείτε τις στολές εργασίας σας στην 5àSec και εξοικονομήσετε χρόνο κάνοντας την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων σας πιο εύκολη.

Μόλις λάβουμε, τα ρούχα που μας έχετε εμπιστευτεί επιθεωρούνται διεξοδικά από τους ειδικούς μας για να καθοριστεί η  καλύτερη δυνατή λύση καθαρισμού. Για καλύτερα αποτελέσματα, γίνετε έλεγχος των υφασμάτων για την απομάκρυνση λεκέδων πριν την επιλογή στεγνού  ή υγρού καθαρισμού, σύμφωνα με το απαιτούμενο πρόγραμμα. Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, οι ομάδες μας θα προχωρήσουν με το σιδέρωμα, φροντίζοντας να μην βλάψει την ίνα και να γίνει η παράδοση με άψογα αποτελέσματα. Πριν παραλάβετε τα αντικείμενά σας, κάθε ένα  από αυτά ελέγχεται, ομαδοποιείται, πακετάρετε και κατηγοριοποιείτε  ονομαστικά, προκειμένου να σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Υπηρεσία πλυντηρίου είτε για στελέχη ή εργαζόμενους σε ιατρικά και κοινωνικά ιδρύματα, γηροκομεία, απαιτεί ένα επαγγελματικό καθαρισμό

Επιλέγοντας την  5àSec σας δίνετε η δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο ανεξάρτητα από τον όγκο των ρούχων που πρέπει να καθαριστούν και να απολαύσετε μια άψογη καθαριότητα. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν τεχνικές, προϊόντα και υλικά κατάλληλα για το μέγεθος και την σύνθεση των ινών των υφασμάτων  σας για να διασφαλίσετε ότι θα απολαύσετε τα καλύτερα αποτελέσματα και το φινίρισμα.

Υπηρεσία Παραλαβής-Παράδοσης

Απολαύστε μια υπηρεσία παραλαβής- παράδοσης που καθιστά την καθημερινή ζωή των εργαζομένων πιο εύκολη, με σημείο απόθεσης / συλλογής που βρίσκεται εντός της εταιρείας σας για εύκολη πρόσβαση και υπηρεσίες σε προτιμώμενες τιμές.

Υπηρεσία Drop&Go

Η  5àSec σας δίνει τη δυνατότητα να της αναθέτεται την όλη διαδικασία για περισσότερη άνεση, με το χειρισμό της παραλαβής και παράδοση των στολών εργασίας εντός των εγκαταστάσεων σας. Αυτή η βολική υπηρεσία σας επιτρέπει να ελέγχετε τις πραγματικές δαπάνες σας, χάρη σε ένα ειδικό ιστοχώρο extranet. Οι πελάτες σας μπορούν να αφήσουν τα ρούχα τους στο χώρο σας και να αναλάβουμε τη μεταφορά, καθώς και τον καθαρισμό. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά δημόσια πάρκινγκ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, περίπτερα, βενζινάδικα, κ.λπ.

Extra Υπηρεσίες

Μεταφορά και Επεξεργασία καθαρισμού

Το σημαντικό: παίρνουμε τα ρούχα σας από το χώρο σας και τα παραδίδουμε καθαρά! Πλήρης παροχή της υπηρεσίας, χωρίς κανένα περιορισμό.
* Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων της 5àSec σας.

Η παρουσία μας στην Ελλάδα

Βασικά στοιχεία

28 Πόλεις 

32 Καταστήματα

710 Πελάτες ανά ημέρα

1 910 Τεμάχια ανά ημέρα

Οι δεσμεύσεις μας στην βιώσιμη ανάπτυξη

Το περιβάλλον

Με την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών εντός του δικτύου μας:

  • Επιλογή παροχών και εξοπλισμού σύμφωνα με τα περιβαλλοντικά πρότυπα
  • Τα προγράμματα ανακύκλωσης
  • Η μείωση της χρήσης των κρεμαστρών και την παροχή υλικών που επιτρέπουν στους πελάτες να επιστρέψουν τις κρεμάστρες τους, κ.λπ.

Οι ομάδες μας

Παρέχοντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, για να εξασφαλιστεί η ευημερία και επαγγελματική καταξίωση.

Καινοτομία

Για να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες μας  σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών μας, εργαζόμαστε για τη τελείωση της τεχνολογίας και των διαδικασιών μας.

Μας εμπιστεύονται

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα υπήρχε ενδιαφέρον για την εταιρία σας :

Θα σας ενημερώσουμε μέσα σε 48ώρες
Στοιχεία επικοινωνίας
(Εξοπλισμός προστασίας)