Ποιος είναι ο ιδεατός χρόνος παράδοσης;

Ο χρόνος ολοκλήρωσής μας ποικίλλει ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας που απαιτεί το ρούχο σας. Ο μέσος χρόνος ολοκλήρωσης για το βασικό καθαρισμό είναι 48 ώρες.

Πώς μπορώ να βρω το πλησιέστερο κατάστημα;

Θα το βρείτε με ένα κλικ το κοντινότερο κατάστημα στην ενότητα, Βρείτε ένα καθαριστήριο

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας σας;

Οι ώρες λειτουργίας διαφέρουν ελαφρώς από κατάστημα σε κατάστημα. Μπορείτε να μάθετε το ωράριο του καθαριστηρίου σας στο φύλλο της καταστήματος.

Προσφέρετε την Express υπηρεσία παράδοση ίδιας ημέρας;

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας "στεγνό καθάρισμα", με πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης, χάρη στην υπηρεσία Express. Απλά πρέπει να ρωτήσετε στο πλησιέστερο 5àSec  κατάστημα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι είναι το στεγνό καθάρισμα;

Το στεγνό καθάρισμα είναι μια διαδικασία καθαρισμού που χρησιμοποιεί διαλύτες αντί για νερό για να αφαιρέσει λεκέδες και  να απολιπάνει τα υφάσματα. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ρούχων που δεν αντέχουν πλύσιμο στο νερό.

Ποιες είναι οι τιμές σας;

Οι τιμές μας αντανακλούν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κατάστημα 5àSec για να μάθετε τις τιμές τους, ή να επισκεφθείτε το κατάστημά σας 5àSec για να έχετε μια γενική εικόνα των κύριων τιμών μας.

Θα πρέπει να αφαιρέσουμε τα πρόσφατα καθαρισμένα ρούχα από την ξηρή πλαστική σακούλα;

Το ρούχο σας είναι τυλιγμένο σε πλαστικό από το καθαριστήριο για να το προστατεύσει μέχρι να σας επιστραφεί. Πριν αποθηκεύσετε το ρούχο σας, αφαιρέστε την πλαστική σακούλα για να το αφήσετε να αναπνεύσει. Για πρακτικούς και οικολογικούς λόγους, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη θήκη για να προστατεύσετε τα ρούχα που φοράτε μόνο περιστασιακά και ως εκ τούτου να βοηθησετε στην μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Μπορεί το συχνό στεγνό καθάρισμα να αποδυναμώσει τις ίνες των ρούχων μου;

Το στεγνό καθάρισμα βοηθά στη διατήρηση της αρχικής ομορφιάς στα ρούχα σας περισσότερο από ότι με πλύσιμο στο νερό.

Το στεγνό καθάρισμα δεν προκαλεί φθορά στα ρούχα σας, καθώς αυτή η διαδικασία επιτρέπει ένα περιορισμένο άνοιγμα των ινών, διατηρώντας έτσι την αρχική τους εμφάνιση, σε αντίθεση με ένα κλασικό πλύσιμο.

Η ετικέτα των ρούχων μου διευκρινίζει ότι θα πρέπει να πλένονται στο χέρι. Παρόλα αυτά, μπορείτε να το πλύνετε, χρησιμοποιώντας τον κύκλο για ευαίσθητα;

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες πλυσίματος της ετικέτας φροντίδας των ρούχων σας. Ο κύκλος μαλλί και ο ευαίσθητος κύκλος σε κρύο νερό δεν είναι απαραίτητα κατάλληλος για το ρούχο σας. Ο αριθμός των στροφών ή περιστροφών του τυμπάνου που εμπλέκονται στο ξέπλυμα ή στη διαδικασία spin-στέγνωμα επηρεάζει επίσης τη φθορά των ινών και το σχίσιμο ή τη ζημιά. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς μας για συμβουλές σε τοπικό 5àSec κατάστημα.

Έχετε υπηρεσία επιδιορθώσεων;

Η 5àSec κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη με την υπηρεσία των επιδιορθώσεων. Δείτε την πλήρη λίστα με τα καταστήματα που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στην περιοχή σας στην ενότητα Βρείτε ένα κατάστημα καθαρισμού 5àSec

Παρέχετε υπηρεσία καθαρισμού χαλιών;

Τα περισσότερα από τα καταστήματα μας παρέχουν μια υπηρεσία καθαρισμού χαλιών. Μάθετε το πλησιέστερο 5àSec κατάστημα που προσφέρει αυτή την υπηρεσία στην ενότητα Βρείτε ένα κατάστημα καθαρισμού 5àSec

Έχετε τον τρόπο καθαρισμού για ευαίσθητα υφάσματα (διακοσμημένο με glitter, πούλιες, χάντρες ...);

Maxima © είναι η διαδικασία καθαρισμού που αναπτύχθηκε από τη  5àSec για να καθαρίσει και να περιποιηθεί όλες τις ίνες, συμπεριλαμβανομένων και των πιο ευαίσθητων. Με την επιλογή Maxima ©, μπορείτε να αναθέσετε με ασφάλεια τα πιο ευαίσθητα υφάσματα σας σε εμάς, καθώς και εκείνα που έχουν  στολίδια και διακοσμητικά στοιχεία. Αυτή η λύση φροντίδας θα τα αναβιώσει και θα τα θρέψει. Μάθετε το πλησιέστερο 5àSec κατάστημα που προσφέρει αυτή την υπηρεσία στην ενότητα Βρείτε ένα κατάστημα καθαρισμού 5àSec

Το λευκό φόρεμά μου έχει μετατραπεί σε κίτρινο. Θα μπορούσατε να το επαναφέρετε στο αρχικό χρώμα του;

Τα λευκά ρούχα που έχουν εξασθενίσει με επανειλημμένα πλυσίματα και το χρώμα τους μπορεί να κιτρινίζει ή να γίνει γκρι.  Η υπηρεσία της λεύκανσης  βοηθά στην αποκατάσταση του λευκού στο ρούχο σας. Μάθετε το πλησιέστερο 5àSec κατάστημα που προσφέρει αυτή την υπηρεσία στην ενότητα Βρείτε ένα κατάστημα καθαρισμού 5àSec

Καθαρίζετε «ιδιαίτερα» ρούχα (στολή σκι, κλπ);

«Ιδιαίτερα» ρούχα απαιτούν και ιδιαίτερη αντιμετώπιση στον καθαρισμό τους για να διατηρήσουν τις ιδιότητές τους (αδιάβροχο, μονωτικό κλπ). Οι εμπειρογνώμονες της  5àSec θα επιλέξουν τον κατάλληλο τρόπο καθαρισμού για να φροντίσουν αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα.