Οι υπηρεσίες μας / Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Καθαρισμός χαλιών

Απαλλαγείτε από τους λεκέδες στο χαλί

Η 5àSec έχει αναπτύξει εξειδικευμένη φροντίδα συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές φροντίδας και καινοτόμων υπηρεσιών για τη διατήρηση των χαλιών σας και να επαναφέρετε την αρχική τους φωτεινότητα.

Η φροντίδα των χαλιών απαιτεί χρόνο και ειδική τεχνογνωσία. Η επαγγελματική ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη σε ειδικές τεχνικές φροντίδας χαλιών και για το σκοπό αυτό, δεν τα αντιμετωπίζει άμεσα στα καταστήματά μας.

Αφού μετρήσουν τα χαλιά σας επιτόπου (αν δεν το έχετε ήδη κάνει στο σπίτι) η επαγγελματική ομάδα μας πραγματοποιεί μια εμπεριστατωμένη διάγνωση του χαλιού σας, προκειμένου να προσδιοριστεί η πλέον κατάλληλη λύση τόσο για τον τύπο του χαλιού όσο και για τον λεκέ, προκειμένουνα αφαιρεθούν οι λεκέδεςαπό το χαλί σας σωστά.

Μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε τα χαλιά σας με τις υπηρεσίες συμπληρωματικής φροντίδας:

-αντί-σκώρος ακάρεα

  • -αντί σκόνης
  •  

5àsec συμβουλές

Μην προσπαθήσετε να απομακρύνετε τους λεκέδες από τοχαλί σας μόνοι σας γιατί μπορεί να μονιμοποιήσετε το λεκέ στην ίνα ή να προκαλέσετε μόνιμο αποχρωματισμό.

Μην περιμένετε να ξεραθεί ο λεκέςπριν από την ανάθεση του χαλιού σας σε έναν επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών που θα βρει την καταλληλότερη λύση καθαρισμού.

Υιοθετήστε το τακτικό ξεσκόνισμα των χαλιών σας για να αποτρέψετε τη συσσώρευση σκόνης και ως εκ τούτου τη βλάβη των ινών.